קליפת עוגיות סניקרדודל
אם יש לכם מלח, סוכר, כף קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיית Snickerdoodle הטובה ביותר, עוגיית Snickerdoodle רק אתה צריך לדעת, ו עוגיית Snickerdoodle.
הוראות
הגדר את המתלה לחלק התחתון של התנור וחימום מראש ל 325 מעלות F. קו גיליון אפייה 13×18 אינץ ' חובה כבדה עם רדיד או קלף paper.In קערת ערבוב, להקציף במרץ את החלבונים ביצה עד קצף מאוד. בהדרגה לטאטא את הסוכר, ואז לטאטא חמאה מומסת וניל עד חלקה.
לטאטא במלח, אבקת אפייה וקינמון, ואז לטאטא באבקת חלב ללא שומן.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד חלקה.הבלילה ריקה על גיליון עוגיות מרופדת להתפשט דק ככל האפשר באמצעות האחורי של כף או מגרד.
מערבבים יחד את הקינמון והסוכר ומפזרים באופן שווה על החלק העליון. אם משתמשים בפקאנים, מפזרים אותם למעלה.
אופים במרכז התחתון של התנור במשך 17 - 20 דקות, בדיקה ב 17 דקות. הקצוות צריכים להיות חומים אבל לא שרוף.
הסר מהתנור. עם חותך פיצה או סכין, מיד לחתוך לחתיכות מבלי להפריד-אתה רוצה רסיסים, דומה למה שהיית מקבל אם עושה בוטנים פריכים.
בואו להתקרר לחלוטין. אם אתה נשאר עם כמה עבה, לעיס, חתיכות, להחזיר אותם לתנור ואופים ב 250 במשך 20 דקות, ואז מחדש מגניב. אם הבלילה שלך רזה מספיק בפעם הראשונה, אתה לא צריך את המאפה השני.