קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

קליפת שוקולד מריר עם אגוזי מלך ודובדבנים יבשים

קליפת שוקולד מריר עם אגוזי מלך ודובדבנים יבשים
מנה אחת מכילה 57 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם 23 סנט למנה נופל בתקציב שלך, קליפת שוקולד מריר עם אגוזי מלך ודובדבנים יבשים עשוי להיות מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. והוא יספק כ 48 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שוקולד מריר, דובדבנים, ג'ינג'ר גבישי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: קליפת שוקולד מריר עם דובדבנים, אגוזי מלך ומלח ים, קליפת שוקולד עם פיסטוקים ודובדבנים יבשים, ו לחמניות חמות עם שוקולד מריר ודובדבנים יבשים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה וטוסט במשך 8 דקות, או עד זהוב וריחני.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ.
4
קו גיליון אפייה עם קלף או נייר שעווה. בקערת זכוכית, מחממים שני שליש מהשוקולד במיקרוגל בעוצמה גבוהה בפרצים של 30 שניות עד שזה נמס. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מוסיפים את השוקולד שנותר ומערבבים עד מומס. מערבבים את האגוזים, דובדבנים וג ' ינג ' ר מגובש עד מצופה באופן שווה. לגרד את התערובת על תבנית אפייה מוכן ולהפיץ אותו לתוך מלבן 12-by-8-inch. להכניס למקרר במשך 10 דקות, או עד המשרד מספיק כדי לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
חותכים את הקליפה לתוך 48 חתיכות (6 שורות על ידי 8 שורות) ולהעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
נביחהנביחה
7
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.