קלמנטינה-טארט קרם שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 281 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שימורי משמש, קמח, קליפת קלמנטינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שוקולד עם קליפת קלמנטינה מסוכרת, קלמנטינה טארט עם שוקולד לבן-Macadamia עוגיות קרום, ו עוגות מתובל שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת קלמנטינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להכין מאפה, כפית קלות קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים את הבצק במקפיא 10 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
הסר גיליון 1 של פלסטיק לעטוף; תן לעמוד 1 דקה או עד גמיש. להתאים את הבצק לתוך 9 אינץ ' עגול נשלף התחתון מחבת טארט מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
9
הסר גיליון עליון של ניילון נצמד. לחץ על הבצק כנגד תחתית וצדדים של מחבת. מקפלים קצוות תחת. פירס התחתון הצדדים של הבצק עם מזלג; אופים ב 375 במשך 20 דקות. מגניב על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
כדי להכין קרם מאפה, לשלב 1/2 כוס סוכר, קורנפלור, ו 1/4 כפית מלח בסיר בינוני. בהדרגה מערבבים בחלב; מביאים לרתיחה על חום בינוני. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מערבבים חלמונים ביצה בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף עד מעורבב. בהדרגה מערבבים על רבע מתערובת חלב חם לתערובת ביצה; מוסיפים לתערובת החלב הנותרת, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים מעל חום בינוני עד שהתערובת עבה וקרם, ערבוב לעתים קרובות (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות