קלצונה תרד ופלפל אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 599 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זית, בצק פיצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: קלצונה תרד ופלפל אדום קלוי, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 260° עם מתלה בעמדה הנמוכה ביותר.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומן
2
מפזרים קמח תירס על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ
3
מבשלים בצל עם 1/4 כפית מלח ב 2 כפות שמן במחבת כבדה גדולה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד תחילת חום, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
מרדדים רבע 1 לתוך ריבוע 8 אינץ ' (לשמור על חתיכות שנותרו מכוסות) ולסדר עם פינה הקרובה אליך. שים רבע מילוי על החצי התחתון, משאיר גבול 1 אינץ', העליון עם 4 חתיכות של גבינה. מקפלים בצק כדי לצרף מילוי. חותם קצוות. החל בפינה 1, למתוח קצה אטום כלפי חוץ, צובט ומתגלגל בצק על קצה כדי לדמות חבל, עובד בדרך שלך מסביב.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.