קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות12
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קל ניו אינגלנד צדפה מרק

קל ניו אינגלנד צדפה מרק
המתכון קל ניו אינגלנד צדפות מרק יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, מיץ צדפות בבקבוק, חמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מרק זול למדי. מתכונים דומים: קל ניו אינגלנד צדפה מרק, קל ניו אינגלנד צדפה מרק, ו מרק צדפות ניו אינגלנד.

הוראות

1
הגדר מסננת בסדר רשת מעל קערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
יוצקים את הצדפות דרך המסננת ומעבירים אותם לקערה קטנה. מניחים בצד את הצדפות ומיץ מתוח.ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
מוסיפים את הבצל והבייקון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השומן שניתנו מן הבייקון והבצל התרכך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את השום ואת הקורנית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מפזרים את הקמח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהטעם הגולמי מבושל, על 2 דקות.תוך ערבוב כל הזמן, לאט להוסיף את מיץ צדפות מתוח שמורות ומיץ צדפות בבקבוק. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם ולוודא לגרד את הקרקעית ואת הצדדים של המחבת. להפחית את החום בינוני נמוך, להוסיף את תפוחי האדמה, ולהביא לרתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי האדמה הם מכרז סכין, על 15 דקות.מערבבים בקרם וצדפות שמורות וחוזרים לרתיחה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.