קל קרמל תפוח דביק לחמניות
מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קינמון, תפוחים סבתא סמית, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קל קרמל לחמניות דביקות, קרמל תפוח דביק לחמניות, ו קל 30 דקות קרמל פקאן לחמניות דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
להעביר מתלה תנור למרכז המיקום ולחמם תנור ל 350°f. ריסוס עוגה עם שמן בישול שאינו מקל. תניח בצד.
עבור רוטב הקרמל: בסיר חצי כבד בינוני להמיס חמאה על אש בינונית.
להקציף בסוכר. ברגע שהסוכר נמס מקציף בחלב.
בואו תערובת לבוא לרתיחה אור, ערבוב מדי פעם. מבשלים 3 עד 5 דקות עד סירופ מתעבה.
הסר מחום ולחלק את הרוטב בין מחבתות עוגה, להטות את המחבת לפי הצורך כדי מעיל את כל החלק התחתון של המחבת.
עבור הלחמניות: בקערה גדולה לשלב חמאה מומסת, סוכרים וקינמון. להאכיל את חתיכות התפוח דרך מעבד מזון מצויד מצורף פומפיה.
מוסיפים תפוח מגורד לקערה ומערבבים לשלב עם תערובת חמאה.
מגלגלים את הבצק החוצה לתוך מלבן 10 על 16 אינץ ' עם הצד הארוך מולך.
מורחים מילוי תפוח על גבי הבצק ומשאירים 1/2 אינץ ' על הקצה העליון.
מגלגלים את הבצק לאורך הצד הארוך כדי ליצור יומן 16 אינץ'. השתמש בסכין משונן לחתוך 16 סיבובים מהבצק.
מניחים סיבוב אחד במרכז כל מחבת עוגה ולהקיף אותו עם 7 סיבובים.
אופים עד לחמניות הם חום זהוב עמוק, על 45 עד 50 דקות.
הסר מחבתות מהתנור ולתת מגניב במשך 10 דקות.
מניחים צלחת חסינת חום מעל מגש על כל מחבת והפוך.