קמרונס דיאבלוס (שרימפס שטן)
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכונים למנות עיקריות, אז נסו את קמארונס דיאבלוס (שרימפס שטן). מתכון נטול גלוטן ופסקטרי זה מספיק ל-4 סועדים . מנה אחת מכילה 446 קלוריות , 39 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 יגידו שהוא קלע בול. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך שעה . הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. אם יש לכם פלפלי צ'יפוטלה ברוטב אדובו, בצל, שרימפס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספוגי של 54% , המנה הזו טובה. עוגת אוכל השטן עם בננות מקורמלות , טוס פסטה שום ושרימפס , ומנה מוקפצת שרימפס אסייתי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
ערבבו בסיר ציר עוף, אורז חום, כף חמאה ומלח; הביאו לרתיחה. הנמיכו את האש לנמוכה, כסו ובשלו על אש קטנה עד שהאורז רך והציר נספג, כ-45 דקות.
מחממים כף חמאה ושמן זית במחבת על אש בינונית; מטגנים ומערבבים בצל ופלפלי חלפיניו בחמאה החמה ובשמן עד שהבצל מתרכך מעט, 3 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים עד לקבלת ריח ריחני, כ-30 שניות.
יוצקים יין אדום ורוטב ווסטרשייר לתערובת הבצל; מערבבים פנימה את פלפלי הצ'יפוטלה. מבשלים ומערבבים עד שהנוזלים מתאדים מעט, כ-5 דקות.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד שהנוזלים מתפוררים, כ-5 דקות. מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה עד שהנוזלים מצטמצמים, כ-15 דקות.
מגישים את תערובת השרימפס על אורז מבושל.