קסדייה פתוחה ופריכה
שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשקים אוכל מקסיקני. נסו להכין קסדייה פריכה פתוחה בבית. תמורת 54 סנט למנה , תקבלו hord d'oeuvre שמתאים ל-16 מנות. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון צמחוני זה, המכיל חלבון אובו או לקטו, מכיל 94 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. 133 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות וקנו שמן צמחי, צ'דר, כמון טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 0% , ציון שניתן לשפר. כריך ברי חם פתוח עם פטריות, כריך ביצה פתוח עם בייקון, אספרגוס ופסטו , ורביולי פתוח עם דלעת ואמרטי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
כף עלי כוסברה טריים קצוצים או פטרוזיליה (או כפית פטרוזיליה יבשה)
מברישים את הטורטיות משני הצדדים בשמן צמחי וממליחים קלות.
חממו מחבת גדולה על אש בינונית וטגנו את הטורטיות, אחת בכל פעם, עד להזהבה קלה משני הצדדים. בינתיים, בקערה קטנה, ערבבו יחד את השמנת החמוצה, גרידת ומיץ הליים, הכמון, המלח והפלפל, לפי הטעם, עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים לבקבוק פלסטיק לחיץ או שקית ניילון חזקה הניתנת לסגירה חוזרת וחותכים קצה קטן בפינה.
סדרו את הטורטיות השחומות על תבנית אפייה ופיזרו גבינה באופן שווה. (ייתכן שתצטרכו לעשות זאת במנות אם שתי הטורטיות לא מתאימות לתבנית אחת.) אפו על הגריל עד שהגבינה מבעבעת ומתחילה להשחים, בערך דקה עד שתיים (היזהרו לא לשרוף). פרסו כל קסדייה ל-8 פלחים וטפטפו שמנת חמוצה מעל בצורה דקורטיבית.