קערת פטוצ'יני דרום-מערבית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קערת פטוצ'יני דרום מערב. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, רוטב צ'ילי, תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו אגרולי דרום מערב של צ'ילי – ליהנות המסעדה האהובה בכל מקום. אגרולים בסגנון דרום מערב אלה הם טעימים, קערת צ'ה צ' ה ( עבור עוף מקסיקני וקערת אורז שעועית שחורה) - Soraya Darabi ו Alexan Andrzejewski - 50 נשים משחתות במזון, ו דרום מערב (מתכונים דומים).
הוראות
קוק ולנקז פטוצ ' יני לפי ההוראות. תרסיס פטוצ ' יני 2 או 3 פעמים עם ספריי בישול, זורק אחרי כל ספריי.
הסר מן הסיר; לכסות כדי לשמור על חום.
באותו סיר, מערבבים את שאר החומרים למעט כוסברה. מבשלים מעל חום בינוני 4 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תירס הוא רך.
מחלקים פטוצ ' יני בין 4 קערות. למעלה כל אחד עם תערובת רוטב 3/4 כוס.