קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

קפה חצי-פרדו

קפה חצי-פרדו
וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גלידת קפה טבעה בקפה (Affogato Semifredddo Coviglia), קפה ללא גלוטן חצי פרדו, ו אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה).

הוראות

1
שמן וציור פח 1 ליטר עם סרט נצמדות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
2
שים את הקפה, טיה מריה או ברנדי, חלמונים וסוכר בקערה ומערבבים לפזר את הקפה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1-1/2 אונקיות. רום בטעם קוקוס מאליבו1-1/2 אונקיות. רום בטעם קוקוס מאליבו
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שים את החלבונים בקערה גדולה ושופכים את השמנת באחרת.מקציפים את החלבונים עד נוקשים עם מקציף חשמלי, ואז במהירות להכות את תערובת חלמון הביצה עד עבה ומשאיר שובל. עכשיו לנצח את הקרם עד שהוא מחזיק את צורתו. אם אתה לנצח את כל מה בסדר הזה, אתה לא צריך לשטוף את הקצף שביניהם.מקפלים את השמנת לתוך תערובת הקפה, ולאחר מכן מקפלים בזהירות את הלבנים. מקפלים דרך טובלרון וקצוות לתוך פח כיכר. קל לכסות את פני השטח עם סרט נצמדות. כאשר קפוא, overwrap בנייר כסף להקפיא. זה יימשך עד 6 שבועות. אתה יכול לעשות את תלתלי שוקולד (ראה קישור וידאו, לעיל, לקבלת הוראות) ולשמור אותם במיכל אטום או freeze.To מגישים, לפתוח ולהפוך על מגש. רצועת את הסרט להיאחז ולהגיש עקף עם תלתלי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®