קפרזה תות אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 3647 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 224 גר' של שומן. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו סוכריות, חלב שקדים, אבוקדו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. נסו סלט קפרזה תות אבוקדו, סלט קפרזה אבוקדו בתוספת 5 סלטי אבוקדו פריכים, ו טוסט אבוקדו קפרזה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן, להביא את החומץ לרתיחה מעל חום בינוני. לאחר החומץ מתחיל להתבשל, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 6 עד 10 דקות, חשף, עד החומץ מתעבה, ומקטין נפח בחצי. תניח בצד.בינתיים, מוסיפים את התותים, העגבניות, האבוקדו והזיליקום לקערה רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 פלפל ארבול מיובש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
טפטוף על השמן בעדינות לזרוק עד הירקות מצופים. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל וזורקים שוב בקצרה.פיזור על הכמות הרצויה של זרעים קלויים או אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דַק-
3
טפטוף על כל הפחתת בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
צמצום
4
מגישים באופן מיידי. סלט זה הוא בהחלט הטוב ביותר נהנה טרי, אבל שאריות ניתן לאחסן במיכל אטום במשך כמה שעות במידת הצורך.
5
מוסיפים את aquafaba, לימון, חומץ, סירופ, מלח, חרדל יבש לתוך מיכל גבוה. עם בלנדר טבילה, להתמזג כדי לשלב. לחלופין, השתמש בבלנדר במהירות גבוהה זקוף, ולהתמזג במהירות נמוכה עד בינונית. תוך מיזוג, זרם לאט בשמן (כף או שניים בכל פעם) עד שהוא מתעבה לתוך מיונז לבן, שמנת. (אני בדרך כלל use3/4 כוס בתוספת 2 כפות שמן, אבל ייתכן שיהיה עליך בכל מקום בין 3/4 ל 1 כוס.) לאחסן שאריות במיכל אטום או צנצנת במקרר עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 תותים קפואים ללא סוכר
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מוסיף את כוס חלב שקדים לתוך בלנדר יחד עם 2 קוביות קרח חלב שקדים, אבקת מאצ ' ה, וניל, סירופ מייפל, וקוביית חיטה הקפואה האופציונלית(ים). להתמזג על גבוה במשך כ -20 שניות כדי להבטיח שהוא מקבל נחמד וקציפתי.
מוסיפים את מי הקוקוס ומיץ המנגו לתוך בלנדר במהירות גבוהה (64-אונקיה). (אם הבלנדר שלך הוא בצד הקטן, ייתכן שתרצה לעשות חצי אצווה.) עכשיו להוסיף את שאר החומרים. להתמזג על גבוה עד סופר חלק. אם יש לך Vitamix, להשתמש מקל tamper כדי להזיז דברים. לטעום ולהתאים מתיקות אם תרצה. אם זה טארט מדי, אל תהסס להוסיף קצת ממתיק נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
ממתיק
1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
לשרת וליהנות!
1
מוסיפים את החלב, הסוכר, השמן, החומץ והוניל לקערת ערבוב גדולה. עם מערבלים חשמליים, לנצח את החומרים הרטובים במהירות נמוכה עד combined.In קערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, ומלח עד שלא נשארים גושים.בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח היבש למרכיבים הרטובים ולהכות רק עד חלקה ולא נשארים כתמים של קמח.כפית הבלילה לתוך ספינות הקאפקייקס, כשני שלישים מלאים עבור כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו קצוצות
2
אופים במשך 20 עד 24 דקות, או עד הקאפקייקס לאט באביב בחזרה כאשר נלחץ בעדינות עם אצבע. קיסם מוכנס למרכז צריך גם לצאת נקי. לקרר את הקאפקייקס על מדף קירור.לקבלת קרם חמאה: בקערה גדולה, להכות את החמאה ווניל עם מקצף חשמלי עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיף את הסוכר הדובדבן, בהדרגה, תוך מכות על מהירות נמוכה. עכשיו, להוסיף בחלב כדי לדלל אותו לעקביות הרצויה שלך, תוך הגדלת המהירות בהדרגה. אני מוסיף כפית בכל פעם. אם בשלב כלשהו אתה מוסיף יותר מדי חלב ואת קרם החמאה הופך נוזלי, פשוט להוסיף יותר סוכר הדובדבן כדי לעבות אותו בחזרה. אתה רוצה עקביות להפיץ נחמד כי הוא לא נוזל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
מוסיפים את המלח לטעם ומכים שוב לשלב.לאחר הקאפקייקס הם מגניבים לחלוטין, להפיץ שכבה עבה של ציפוי על גבי כל אחד, ואחריו כמות נדיבה של סוכריות. תהנו!שאריות קאפקייקס ישמור במשך כמה ימים במיכל אטום, או שאתה יכול להקפיא אותם עד 1 חודש. אני מקפיא אותם חשופים בהתחלה ואז ברגע שהם קפואים, אני עוטף כל קאפקייק בנפרד בנייר כסף. ואז אני מניח את כולם לתוך שקית zip מקפיא גדולה, לחיצה על כל האוויר.