קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

קציץ בשר בסגנון איטלקי

קציץ בשר בסגנון איטלקי
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם אבקת שום, הביצים הטובות ביותר של ביצה, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. וזה די גרוע. מתכונים דומים: קציץ בשר בסגנון איטלקי, קציץ בשר בסגנון איטלקי, ו קציץ בשר בסגנון איטלקי.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים (למעט ביצים מבושלות קשות) בקערה גדולה. גריז מחבת כיכר או צלחת אפיית זכוכית. מסדרים חצי מתערובת הבשר לצורה מלבנית או אליפסה במחבת. מסדרים ביצים מבושלות קשות לאורך המרכז. שמן את הידיים שלך לכסות ביצים לחלוטין עם בשר שנותר. בשר חלק עם הידיים כדי ליצור צורה.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
אופים ב 375 מעלות F במשך 1 שעה עד העליון הוא השחמה. מוכן ב 1 שעה 5 דקות, מתכון ידי המידע התזונתי הטוב ביותר של ביצה 1 מנה: קלוריות 279; שומן 20g (5% קלוריות משומן); חלבון 16g; פחמימות 6g; עקבות סיבים תזונתיים; כולסטרול 179mg; Sodium301mg.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות את Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.