קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

קציץ בשר בסגנון ביתי

קציץ בשר בסגנון ביתי
אם יש לך ביצים, מיץ לימון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרקרים מלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קרמל קראק כקינוח. נסו קציץ בשר איטלקי בסגנון ביתי, קציץ בשר קלאסי לבישול איטי בסגנון ביתי, ו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום. לרסס את נייר הכסף עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, לשלב את צ 'אק, קרקרים, סלרי, בצל,רוטב ווסטרשייר,2 כפות של חרדל דיז' ון, פטרוזיליה, 1 כפית כל אחד מלח ופלפל, הביצים וחצי פחית של רסק עגבניות, ומערבבים יחד עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
לכריכהלכריכה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את הלחם הלבן על תחתית תבנית אפייה ומניחים את תערובת הבשר למעלה. לעצב את התערובת לתוך כיכר 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבןלחם לבן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
בקערה קטנה, לשלב את הסוכר החום ומיץ לימון עם רסק עגבניות הנותרים, חרדל דיז ' ון ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מורחים את התערובת על קציץ הבשר והאוהל בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
אופים עד מדחום בשר רושם 165 מעלות F, על 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את רדיד במהלך 10 הדקות האחרונות של בישול.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
תן לקציץ הבשר לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך.
9
מקשטים עם פטרוזיליה טרייה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר