קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

קציץ בשר מזוגג אני

קציץ בשר מזוגג אני
אם יש לך בשר טחון, לחם, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קציץ בשר מזוגג אני, קציץ בשר מזוגג II, ו קציץ בשר מזוגג.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה קטנה, לשלב את הקטשופ, סוכר חום, 1 מיץ לימון כף אבקת חרדל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
כָּתֵףכָּתֵף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה גדולה נפרדת, לשלב את בשר בקר טחון, לחם, בצל, ביצה, בוליון, מיץ לימון שנותר ו 1/3 של תערובת הקטשופ מהקערה הקטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים את זה היטב ואת המקום במחבת כיכר 5x9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה, לנקז כל עודף שומן, מעיל עם שאריות תערובת קטשופ ואופים במשך 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®