קציץ בשר משומר בשמיכת בייקון
קציץ בשר משומר בשמיכת בייקון עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1007 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. אם יש לכם סלרי, פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 89% המנה הזו מעולה. נסו קציץ בשר משומר בשמיכת בייקון, קציץ בשר ובייקון, ו דשא מוזן בשר בקר עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
בינתיים, מערבבים יחד פירורי לחם וחלב בקערה גדולה ומניחים בצד.
מבשלים בצל, גזר, סלרי ושום בשמן עם 1 כפית מלח במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 8 עד 10 דקות.
מערבבים בשר בקר, חזיר, קטשופ, ביצים, רוטב ווסטרשייר, פפריקה מעושנת, פלפל, 1 כפית מלח, וירקות מבושלים עם פירורי לחם ומערבבים עם הידיים עד שהירקות מופצים היטב והתערובת מלוכדת.
צור תערובת לתוך כיכר 12 אינץ', על 4 1/2 אינץ ' רחב, במחבת, ולהניח פרוסות בייקון לרוחב על זה.
צולים בתנור עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז רושם 71°, 40 עד 45 דקות.
אם הבייקון למעלה לא פריך, תאתחל את התנור לטגן ולצלות את קציץ הבשר, 4 עד 5 אינץ ' מהחום, עד שהבייקון פריך ושחום, 2 עד 3 דקות.
תנו לקציץ הבשר לנוח במחבת 10 דקות לפני המעבר למגש.
* פפריקה מעושנת מספרד היא הטעם המעושן האחרון, אחרי צ 'ילי צ' יפוטלה, אבל אל תתייאש אם אתה לא יכול למצוא אותו. דלג על זה ואתה עדיין בסופו של דבר עם קציץ בשר טעים.* בשר זה כבר הקרקע פעם אחת יהיה גס יותר ייתן קציץ הבשר שלך מרקם מושך יותר. זו עשויה להיות בקשה מיוחדת בסופרמרקט שלך או מהקצב שלך.* מתכון זה עובד גם עם צ ' אק קרקע רגילה או ביזון.* אם אתה מכין את קציץ הבשר יחד עם תפוחי האדמה המסולסלים, אתה יכול לאפות אותם זה לצד זה על אותו מתלה בתנור. אם המחבתות שלכם לא יתאימו זה לצד זה, שימו את קציץ הבשר בשליש העליון ותפוחי האדמה בשליש התחתון. כשזה מגיע לצלייה, אם כי, לצלות כל אחד בנפרד, כך שיש לך שליטה רבה יותר על כמה כל צלחת חום.* שאריות קציץ בשר שומר, מכוסה היטב ומקורר, 4 ימים. זה עושה כריך ממוצע עם בצל קרמל וחרדל דיז ' ון, או פשוט חסה, עגבניות, ומיונז.