קציץ בשר פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר פטריות. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. גשו לסופר וקנו קטשופ, מלח, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: קציץ בשר פטריות, קציץ בשר פטריות, ו קציץ בשר פטריות ויין אדום.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערת ערבוב גדולה, לשלב בשר טחון, פטריות טחון, פירורי לחם, בצל, קטשופ, ביצים, מלח ופלפל.
מורחים 1/2 מהתערובת לתחתית מחבת כיכר. מסדרים 6 פטריות שלמות נובעות לבשר. למעלה עם שאר הבשר, טפיחות לשלב את שני החצאים.
אופים במשך 1 שעה ו 45 דקות, או עד הסוף. טמפרטורה פנימית צריכה למדוד 160 מעלות F (70 מעלות C) כאשר נעשה.