המתכון בשוק הצרפתי קציץ בשר מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול חלב חינם קטוגני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. גשו לסופר וקנו אורגנו, רוטב עגבניות, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכונים דומים: כריכי שוק צרפתיים, פסטה צנון למעלה מתוך ' ספר הבישול של השוק הצרפתי, ו טרטר אצות מ - ' the French Market Cookbook.
הוראות
1
לבשל הראשון 8 מרכיבים במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
ניקוז על מגבות נייר; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
3
מערבבים יחד בשר טחון ואת 4 החומרים הבאים בקערה גדולה; מערבבים בתערובת נקניק. לעצב תערובת בשר לתוך כיכר 4 אינץ 11 1/2-x; מקום במחבת ג 'לירול 10 אינץ' מרופד בנייר אלומיניום משומן קלות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים ב 375 במשך 50 דקות או עד תערובת בשר הוא כבר לא ורוד במרכז; לנקז קציץ בשר, ולתת לעמוד 10 דקות.