קציץ נפוליאון ברי לימון
לימון ברי נפוליאון כיכר הכנת המתכון לוקחת כ 50 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 511 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סורבה לימון, סוכר, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. . נסו לימון ברי נפוליאון, טרי ברי נפוליאון, ו ברי נפוליאון עם Grand Marnier Sabayon (מתכונים דומים).
הוראות
להפשיר את גיליון מאפה בטמפרטורת החדר במשך 40 דקות או עד שזה קל להתמודד.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
לפתוח את גיליון מאפה על משטח מקומח קלות.
חותכים את גיליון מאפה חצי לאורכו לתוך 2 (4 1/2 x 9 אינץ') מלבנים.
מניחים את המלבנים מאפה על תבנית אפייה מוכן. מכסים עם פיסת נייר קלף אחרת מלמעלה עם תבנית אפייה אחרת.
אופים במשך 20 דקות או עד המאפים הם זהובים.
הסר את המאפים מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין.
קו מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם ניילון נצמד.
מורחים את גלידת הלימון בתחתית מחבת הלחם. לקצץ את הקצוות של 1 מלבן מאפה כדי להתאים את מחבת כיכר ולחץ בעדינות על שרבט לימון. חזור על השכבות עם שרבט פטל הנותרים מלבן מאפה. מכסים את מחבת כיכר להקפיא במשך 4 שעות או לילה.
מניחים את פטל וסוכר לתוך בלנדר או מעבד מזון. אם באמצעות פירות יער טריים, תן לתערובת לעמוד במשך 20 דקות. מכסים ומערבבים עד שהתערובת חלקה. לחץ על תערובת פטל דרך מסננת לתוך קערה בינונית.
הפוך את מחבת כיכר על צלחת הגשה.
חותכים את כיכר לתוך 8 פרוסות.
לטפטף את הפרוסות עם רוטב פטל העליון עם פטל,אם תרצה.