קציץ רוטבגה עם בצל ובייקון פריך נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. אם יש לכם אנהיים צ'ילה, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו קציץ ארוחת בוקר בייקון רוטבגה, קציץ רוטבגה עם צ'ילי ובייקון פריך, ו תבשיל חום עם בייקון, בצל וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בייקון ב12-in. מחבת, עדיף ברזל יצוק, מעל חום בינוני גבוה עד פריך, 5 עד 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
מחבת
2
למדוד שומן במחבת ולהוסיף שמן במידת הצורך לעשות 3 כפות. מטגנים רטבגות ובצל בשומן מעל חום בינוני גבוה עד בצל מתחיל לרכך, 2 דקות. להפחית את החום בינוני, לכסות בחוזקה עם מכסה או לסכל, ומבשלים, ערבוב פעם אחת, עד rutabagas הם במכרז כאשר פירסינג, 7 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטבגה
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
3
מערבבים סלרי, צ 'ילי, מלח ופלפל; לבשל חשפו, ערבוב לעתים קרובות, עד rutabagas הם השחמה סלרי צ' ילי רך למדי, 7 עד 10 דקות. מקפלים בכוסברה ובייקון. ליד השולחן, להוסיף טבסקו לפי הטעם.