אם יש לך תפוחי אדמה עמילניים, עלי קורנית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. קציצות בקלה, רוטב פלפל אדום מתוק, ופירה עם תרד, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו רוטב הודו טחון על פירה בטטות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים קרים. שים מכסה על הסיר ולהביא את המים עד לרתיחה. מים מלוחים ומבשלים תפוחי אדמה עד למכרז, 15 דקות.
מוסיפים ביצה ו 1 כוס פירורי הלחם. טופס 8 קציצות דגים ולזרוק בפירורי לחם הנותרים כדי להגדיר את הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ממתק תמנון בריט
תערובת עוגה טבעית באריזה
6
הוסף 1/4 כוס שמן צמחי למחבת לנקות ולחמם מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מבשלים קציצות בשמן במשך 4 עד 5 דקות בכל צד עד הזהב והשמורה מתחת לסכל או בתנור חם. להחזיר מחבת לחמם שוב מעל להבה בינונית ולהמיס ב 2 כפות חמאה ולאחר מכן להוסיף את פלפלים אדומים בצלצלים ומבשלים 2 עד 3 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.