אם יש לך תפוחי אדמה עמילניים, עלי קורנית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. קציצות בקלה, רוטב פלפל אדום מתוק, ופירה עם תרד, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו רוטב הודו טחון על פירה בטטות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים קרים. שים מכסה על הסיר ולהביא את המים עד לרתיחה. מים מלוחים ומבשלים תפוחי אדמה עד למכרז, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להביא מים 1/2 אינץ ' לרתיחה במחבת nonstick גדולה. תקרעי לימון ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
חותכים לימון ומתבל את הדגים כמה מיץ לימון ומלח ולהוסיף למים רותחים. מכסים את המחבת ומבשלים דגים 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר ופלייק דגים לקערה. להשליך מים למחוק מחבת, להחזיר אותו כדי לחמם מעל להבה בינונית ולהוסיף 1/4 כוס שמן צמחי. לדגים, מוסיפים גרידת לימון שמורה, תיבול מאכלי ים, סלרי, בצל, טימין, פטרוזיליה, מלח ופלפל לדגים.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים ביצה ו 1 כוס פירורי הלחם. טופס 8 קציצות דגים ולזרוק בפירורי לחם הנותרים כדי להגדיר את הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ממתק תמנון בריט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
הוסף 1/4 כוס שמן צמחי למחבת לנקות ולחמם מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מבשלים קציצות בשמן במשך 4 עד 5 דקות בכל צד עד הזהב והשמורה מתחת לסכל או בתנור חם. להחזיר מחבת לחמם שוב מעל להבה בינונית ולהמיס ב 2 כפות חמאה ולאחר מכן להוסיף את פלפלים אדומים בצלצלים ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מוסיפים קמח ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
לטאטא במרק, לעבות, מתבלים במלח ופלפל כדי להפוך רוטב פלפל אדום מלוח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מסננים תפוחי אדמה מבושלים וחוזרים לסיר חם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיפים חמאה שנותרה, שום ו 1/4 כוס שמנת או חצי & חצי. מחית ומילוי תפוחי אדמה עם מלח ופלפל. מקפלים עלי תרד עד שכולם לנבול לתפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
12
כדי לשרת, ערימת מועכי תרד על צלחות העליון עם קציצות ורוטב.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.