קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות86
מגזין

קציצות בקלה, רוטב פלפל אדום מתוק, ופירה עם תרד

קציצות בקלה, רוטב פלפל אדום מתוק, ופירה עם תרד
אם יש לך תפוחי אדמה עמילניים, עלי קורנית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. קציצות בקלה, רוטב פלפל אדום מתוק, ופירה עם תרד, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו רוטב הודו טחון על פירה בטטות דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים קרים. שים מכסה על הסיר ולהביא את המים עד לרתיחה. מים מלוחים ומבשלים תפוחי אדמה עד למכרז, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להביא מים 1/2 אינץ ' לרתיחה במחבת nonstick גדולה. תקרעי לימון ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
חותכים לימון ומתבל את הדגים כמה מיץ לימון ומלח ולהוסיף למים רותחים. מכסים את המחבת ומבשלים דגים 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר ופלייק דגים לקערה. להשליך מים למחוק מחבת, להחזיר אותו כדי לחמם מעל להבה בינונית ולהוסיף 1/4 כוס שמן צמחי. לדגים, מוסיפים גרידת לימון שמורה, תיבול מאכלי ים, סלרי, בצל, טימין, פטרוזיליה, מלח ופלפל לדגים.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים ביצה ו 1 כוס פירורי הלחם. טופס 8 קציצות דגים ולזרוק בפירורי לחם הנותרים כדי להגדיר את הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
הוסף 1/4 כוס שמן צמחי למחבת לנקות ולחמם מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מבשלים קציצות בשמן במשך 4 עד 5 דקות בכל צד עד הזהב והשמורה מתחת לסכל או בתנור חם. להחזיר מחבת לחמם שוב מעל להבה בינונית ולהמיס ב 2 כפות חמאה ולאחר מכן להוסיף את פלפלים אדומים בצלצלים ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מוסיפים קמח ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
לטאטא במרק, לעבות, מתבלים במלח ופלפל כדי להפוך רוטב פלפל אדום מלוח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מסננים תפוחי אדמה מבושלים וחוזרים לסיר חם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיפים חמאה שנותרה, שום ו 1/4 כוס שמנת או חצי & חצי. מחית ומילוי תפוחי אדמה עם מלח ופלפל. מקפלים עלי תרד עד שכולם לנבול לתפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
12
כדי לשרת, ערימת מועכי תרד על צלחות העליון עם קציצות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות

מרכיבים

4קצת קישואים קצוציםפלפל שחורפלפל שחור4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחםפירורי לחם4קרום: פירורי קרקר גרהםהודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)567פלפל האבנרודג בקלה טרידג בקלה טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם או חצי-חציקרם או חצי-חצי1פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל2קרום: פירורי קרקר גרהםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים, קומץפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים, קומץ2קרום: פירורי קרקר גרהםעלי טימין טריים קצוצים, 3 ענפיםעלי טימין טריים קצוצים, 3 ענפים12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק2(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי והירוקים שלהם, קצוצים דקסלרי והירוקים שלהם, קצוצים דק1פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט1קטןבצל צהוב עור, קלופים וקצוצים דקבצל צהוב עור, קלופים וקצוצים דק1פלפל אדום, קצוץ דקפלפל אדום, קצוץ דק4קצת קישואים קצוציםמלחמלח2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תערובת תיבול פירות ים, (מומלץ: מפרץ הישן) 2/3 דקל מלאתערובת תיבול פירות ים, (מומלץ: מפרץ הישן) 2/3 דקל מלא1שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק454פלפל האבנרועלי תרד שטופים משולשים, נבעו וקצוציםעלי תרד שטופים משולשים, נבעו וקצוצים3largesתפוחי אדמה עמילניים, קלופים וחתוכים בקוביותתפוחי אדמה עמילניים, קלופים וחתוכים בקוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן צמחי, גלגל העין זהשמן צמחי, גלגל העין זה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.