כיכרות בשר קציצה עם Mashers תרד-Parm עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 974 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם שמן זית, תפוחי אדמה עמילניים, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף מבושל איטי מרק קציצה Parm, לחם שום פיקנטי כדורי בשר Parm Subs, ו כיכרות הבשר של אד (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את תפוחי האדמה בסיר, לכסות במים, ולהביא לרתיחה על חום בינוני. מלח את המים ומרתיחים את תפוחי האדמה עד במכרז, כ -15 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם לסיר החם יחד עם התרד. מערבבים לשלב, לכסות את הסיר, ולתת לעמוד במשך 2 עד 3 דקות כדי לנבול את התרד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיפים 1/2 כוס חלב, 2/3 כוס גבינה, ומלח, פלפל, ואגוז מוסקט לפי הטעם. מחית תפוחי אדמה ותרד וטעם כדי להתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכית
4
בקערה קטנה, להשרות את הלחם בכוס החלב הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
לשים את הבשר בקערה ולהוסיף 1/3 כוס גבינה, פטרוזיליה, שום, בצל, מיורן או אורגנו, ומלח ופלפל, לפי הטעם. לסחוט את הנוזל העודף מן הלחם ולהתפורר זה כמו שאתה מוסיף אותו לבשר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
מרז ' ורם
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
מערבבים היטב לשלב וליצור כיכרות סגלגלות 4 לא יותר מ 2 אינץ ' עבה במרכז.
7
מחממים שמן זית כתית מעולה במחבת גדולה או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את כיכרות הבשר למחבת ומבשלים 3 עד 4 דקות בכל צד עד להשחמה קלה. משוך את הכיכרות מהמחבת ולהוסיף את רסק העגבניות. מערבבים במשך 1 דקה, ואז מערבבים את המניה והעגבניות. להחזיר את הכיכרות למחבת, כפית את הרוטב מעל, ולכסות עם מכסה. מבשלים על אש נמוכה עד כיכרות מבושל דרך, כ 10 דקות יותר.