. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שמן זית, בשר טחון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סרטן פורטוריקני, סופריטו פורטוריקני, ו Coquito פורטוריקניname (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה וכבדה, מחממים שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים שום קצוץ, בצל ופלפל פעמון; לטגן עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
שום
בצל
3
מוסיפים בשר; מבשלים ומערבבים עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
בשר
4
מסננים עודף שומן. מערבבים ברוטב עגבניות וכוסברה. מבשלים עד כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
עלי וגבעולי כוסברה
5
הסר מהחום, וקריר עד התערובת ניתן לטפל.
6
לעטוף 2 עד 3 כפות של בשר עטיפת אגרול כדי ליצור משולש. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
בשר
גלול
עוטף
ביצה
7
מחממים שמן צמחי במחבת ווק או טיגון עמוק ל 360 מעלות F (168 מעלות C). מטגנים קציצות בשמן חם עד חום זהוב. כאשר נעשה זאת, להעביר צלחות מרופדות מגבות נייר כדי לנקז.