קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

קציצות בשר, תפוחי אדמה מרוסקים, ורוטב מחבת

קציצות בשר, תפוחי אדמה מרוסקים, ורוטב מחבת
גשו לסופר וקנו ביצים, תפוחי אדמה, קטשופ ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו בשר עגל ורווה עם רוטב גורגונזולה ותפוחי אדמה מרוסקים עם פרושוטו וגבינה, תפוחי אדמה מרוסקים עם רוטב קלוי-שום, ו בייקון-וגודה-קציץ בשר ממולא עם מרמלדה עגבניות ותפוחי אדמה מרוסקים טעונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בשר בקערת ערבוב גדולה וליצור באר במרכז הבשר. ממלאים את הבאר בקוביות הלחם ומכניסים אותם עם טיפת חלב.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
יוצקים 1 ביצה מוכה על לחם ומוסיפים תיבול או מלח ופלפל, allspice, רסק עגבניות ובצל לקערה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שלב את הבשר, הלחם והגריל תיבול או מלח ופלפל וליצור תערובת לתוך 4 קציצות סגלגלות גדולות 3/4 אינץ ' עבה. קציצות קציץ בשר מטוגנות במחבת לא דביקה מעל חום בינוני גבוה 7 דקות בכל צד תחת אוהל רדיד פח רופף. האוהל ישקף חום ויאפשר לאדים להימלט מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 ג'ינג'רס מפוררים דק6 ג'ינג'רס מפוררים דק
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מכסים את תפוחי האדמה לרבעים, אדום עור במים בסיר בינוני. מביאים מים לרתיחה ומבשלים תפוחי אדמה 10 דקות או עד מזלג מכרז. הפעל חום מתחת למחבת; לנקז תפוחי אדמה ולחזור למחבת חמה ו stovetop חם תפוחי אדמה יבש החוצה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה אדוםתפוח אדמה אדום
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
דַק-דַק-
5
מוסיפים חמאה, שמנת חמוצה, בצל ירוק וחלב לתפוחי אדמה ומרסקים לעקביות הרצויה. מתבלים תפוחי אדמה במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
הסר קציצות בשר למגש והחזר מחבת לחום. להפחית את החום בינוני ולהוסיף חמאה ובצל למחבת שלך. מבשלים את הבצל 2 דקות ומפזרים מחבת עם קמח. לבשל קמח 1 דקה להקציף 1 מניית בשר כוס. להביא מרק לבועה. אם הרוטב עבה מדי, דק עם מלאי נוסף. מערבבים תבלינים ולהסיר רוטב מחום.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
פורסים קציצות בשר ומטפטפים עם רוטב. ערימת תפוחי אדמה מרוסקים בצד ולעשות באר במרכז שמנת חמוצה או רוטב.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
8
מגישים קציץ בשר ותפוחי אדמה מרוסקים עם גזר גמדי, או עם סלט זרוק לבוש בשמן וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-דַק-

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר2קרום: פירורי קרקר גרהםהודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תערובת תיבול גריל, או מלח גס ופלפל שחור בשילובתערובת תיבול גריל, או מלח גס ופלפל שחור בשילוב1פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל2קרום: פירורי קרקר גרהם(קומץ) קמח לכל מטרה(קומץ) קמח לכל מטרה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)allspice הקרקעallspice הקרקע605פלפל האבנרובשר בקר טחון, 90 אחוז בשר טחוןבשר בקר טחון, 90 אחוז בשר טחון1גבינת פרמזן מגוררתחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרלחמניות לבנותלחמניות לבנות1גבינת פרמזן מגוררת1/8 כוס חלב1/8 כוס חלב01 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץ דק, שמורות מתערובת קציץ בשרבצל, קצוץ דק, שמורות מתערובת קציץ בשר1( חצילים)בצל, קצוץ דק, להזמין 1/4 כמותבצל, קצוץ דק, להזמין 1/4 כמות907פלפל האבנרותפוחי אדמה אדומיםתפוחי אדמה אדומים4קצת קישואים קצוציםלבוש סלטלבוש סלט2בצל ירוק, קצוץ, לבן וירוקבצל ירוק, קצוץ, לבן וירוק2קרום: פירורי קרקר גרהם3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות1אוראו ממולאים כפוליםחרדל חום חריףחרדל חום חריף1גבינת פרמזן מגוררתרוטב סטייקרוטב סטייק1גבינת פרמזן מגוררתפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1באט מומסלחם לבן, פרוש עם חמאה רכה, ואז לחתוך לקוביות קטנותלחם לבן, פרוש עם חמאה רכה, ואז לחתוך לקוביות קטנות