קציצות מקסיקניות עם רוטב עגבניות צ'ילי אדום ופרסקו קווסו
ניתן להכין את המתכון קציצות מקסיקניות עם רוטב עגבניות צ'ילי אדום וקוסו פרסקו בערך 1 שעה ו 20 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 614 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם בצל, ג'לפנו, אורגנו מקסיקני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. עם כפית ציון 69%, המנה הזו מוצקה. נסו ממלות עם פרסקו קווסו ורוטב עגבניות חרוך, צ'ילה-סלט פירות מתובל עם פרסקו קווסו, ו פוסול חזיר אדום עם בצל כבוש ופרסקו קווסו עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
ציוד מיוחד: מטחנת בשר המופעלת ביד
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)
1
מחממים את השמן במחבת מטגן גבוהה בגודל 12 אינץ ' על אש גבוהה. מבשלים את הבצל והג ' לפנוס עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות, ואז מערבבים פנימה את אבקת הצ ' ילי והכוסברה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
יוצקים 1 כוס מים ומבשלים עד מופחת.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
4
מערבבים פנימה את הצ ' יפוטלים והעגבניות ומביאים לרתיחה, ואז מצמצמים לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט, כ -20 דקות. מתבלים במלח, פלפל שחור ודבש, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מקציפים פנימה את הקרמה, ואחריה הכוסברה, ומתאימים את התיבול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
לקציצות המקסיקניות: טוחנים את הבשרים הקוביות בעזרת מטחנת בשר המופעלת ביד עם צבע בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)
7
שלב את הבשרים הטחונים עם השום והביצה בקערה גדולה, ואז הוסף 1/4 כוס מהכוסברה, הגבינה, אבקת הצ ' ילי של ניו מקסיקו, אורגנו מקסיקני, כמון ופלפל קאיין. מערבבים בעדינות יחד עד לאיחוד. מתחילים לערבב את פירורי הלחם, 1 כף בכל פעם, עד שהתערובת מחזיקה יחד.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מקסיקני
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מערבבים מעט מלח ופלפל שחור, ויוצרים את הבשר לכדורים בגודל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
9
מחממים את שמן הזית במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית. מבשלים את הקציצות, הופכים מדי פעם, עד להשחמה כולה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
יוצקים פנימה את ציר העוף ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם ברובו והקציצות פשוט מבושלות, 5 עד 7 דקות יותר.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלקום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. בורן קוטג ' קאשבורן פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.