קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות16
ציון בריאות7
מגזין

קציצות תפוחים חזיר

קציצות תפוחים חזיר
אם יש לך רוטב סויה, סוכר חום, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. . עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: קציצות חזיר ותפוח, קציצות חזיר ותפוחים אפויים (גארי רודס), ו קציצות חזיר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן צלחת אפייה 2 ליטר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מניחים את הפטריות המיובשות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
יוצקים 1/4 כוס מים חמים על הפטריות; מאפשרים להשרות עד הפטריות יש rehydrated, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
מסננים, שומרים את המים, ומניחים את הפטריות והמים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5
שלב את חזיר הקרקע, גזר, בצל, שום, 2 כפות רוטב סויה, פטריות סחוט, ואת ביצה לבן בקערה גדולה; לערבב עם הידיים עד בשילוב שווה. טופס את התערובת לתוך 16 כדורי בשר; לארגן את תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
סיגליותסיגליות
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מערבבים את המים השמורים מן הפטריות, רסק תפוחים, 1/4 כוס מים, סירופ מייפל, 2 כפות של רוטב סויה, וסוכר חום יחד בקערה; לשפוך על כדורי הבשר. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
הסר את נייר הכסף מן המנה ולהמשיך לאפות עד כדורי הבשר מבושלים דרך כבר לא ורוד במרכז, על 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה