קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות28
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קציר עוף ממולא

קציר עוף ממולא
קציר עוף ממולא עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 64 גרם חלבון, 65 גרם שומן, ובסך הכל 1019 קלוריות. אם יש לכם תערובת לחם תירס/מאפינס, צליית עוף, קרוטונים ממולאים לא מתובלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 67%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קציר ממתקים ממולאים, קציר חזיר ממולא, ו פטריות פורטובלו ממולאות קציר.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו פירורי לחם תירס וקרוטונים. במחבת גדולה הקפיצו את הסלרי, הפטריות, הפלפל האדום, החזיר, הבצל, המלוח, המלח והפלפל בשמן עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
קרוטוניםקרוטונים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים לתערובת פירורים. מערבבים מספיק מרק כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
עוף דברים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מניחים את צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 2-1 / 4 עד 3 שעות או עד שמדחום בשר קורא 180 מעלות צלזיוס לעוף ו-165 דקות למילוי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בואו לעמוד במשך 10-15 דקות לפני הסרת מלית גילוף.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות