קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קצפת בטטות ובננות עם דבש

קצפת בטטות ובננות עם דבש
קצפת בטטות ובננות עם דבש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 395 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בננות, סוכר חום, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כל כך מצוין. נסו קצפת בטטות ובננות עם דבש, תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים ובננות עם דבש, ו בטטות עם בננות ודבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. לדקור את תפוחי האדמה המתוקים בכל רחבי עם מזלג, לשים במחבת צלייה וצלוי 30 דקות. לזרוק את הבננות למחבת ולהמשיך צלייה עד בננות ותפוחי אדמה הם רכים מאוד, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוציאים מהתנור אבל לא לכבות את התנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
כאשר תפוחי האדמה קרים מספיק כדי להתמודד, לחתוך לשניים לגרוף את הבשר לקערה גדולה. מקלפים את הבננות ומוסיפים אותן לקערה יחד עם 1 מקל חמאה ודבש. מתבלים במלח ומכים במרץ עם כף עץ עד שהכל משולב היטב והתערובת רכה. כפית לתוך צלחת אפייה 2 ליטר רדודה; להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
השתמש באצבעותיך כדי לשפשף את המקל שנותר של חמאה, סוכר חום, קמח פקאן בקערה עד התערובת משולבת.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מפזרים את תפוחי האדמה המתוקים וחוזרים לתנור עד שהציפוי הוא חום זהוב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
צילום: קאנה אוקדה