קרבונרה ירקות האביב
קרבונרה ירקות האביב יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לך אספרגוס, פלפל, אפונה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו קרבונרה אספרגוס וירוקים אביביים, מתכון קרבונרה Farfalle (עם אפונה האביב), ו תערובת ירקות האביב (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אפונה ואספרגוס במים רותחים במשך 3 דקות או עד אספרגוס הוא פריך במכרז; לנקז. לצלול לתוך מי קרח; לנקז. לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, בהזמנת 1/4 כוס בישול נוזלי.
מערבבים גבינה ואת 3 המרכיבים הבאים (דרך ביצים) בקערה, ערבוב היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף נוזל בישול חם תערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך, ערבוב מדי פעם.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 1 כף טפטוף במחבת.
מוסיפים בייקון לתערובת פסטה. מבשלים פלפל בטפטופים במשך 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תערובת פסטה; מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
הסר מחבת מחום, ומערבבים בתערובת ביצה. להחזיר מחבת לחום נמוך; לבשל במשך 2 דקות או עד רוטב מתעבה מעט, ערבוב כל הזמן.