קרואסון הודו פתוח עם צדפות מטוגנות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. גשו לסופר וקנו פירורי לחם יפניים, קצפת, קישוטים: ספריגים טרגון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 34 דקות. נסו כריכי BLT ביצה מטוגנת עם פנים פתוחות, ערמת טורקיה פתוחה, ו כריכי הודו עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
1
ללטף צדפות יבש עם מגבות נייר; לדלות בקמח, רועד את עודף. טובלים כל צדפה בביצה; מעיל עם פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
צדפות
קמח לכל מטרה
רצועת קליפת לימון
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
2
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים צדפות. מבשלים 2 דקות בכל צד או עד הזהב; לנקז על מגבות נייר, ולשמור על חם. (לא למחוק מחבת.)
מרכיבים שתצטרך
צדפות
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
3
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה באותו מחבת על חום בינוני גבוה; להוסיף שאלוט ופטריות. מבשלים 4 עד 5 דקות או עד מכרז.