קרוסטיני חגיגי
המתכון חגיגי Crostini יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 88 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 30 מנות. אם יש לך גבינת פטה, פטרוזיליה, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: קרוסטיני סלק קלוי חגיגי, Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini), ו Crostini di Fegatini (Crostini כבד עוף).
הוראות
משרים עגבניות ב 1 1/2 כוסות מים רותחים 30 דקות; לנקז. קוצצים עגבניות, ומניחים בצד.
מניחים לחם על תבנית אפייה.
אופים ב 400 במשך 10 עד 12 דקות או עד קלוי.
חותכים 1 שן שום במחצית. לשפשף פרוסות לחם באופן שווה עם צד לחתוך של שום.
מערבבים יחד גבינת שמנת וגבינת פטה עד מעורבב היטב.
מורחים על תערובת 1 כפית גבינת שמנת שווה על כל פרוסת לחם.
בשר טחון שנותר שן שום. מערבבים יחד שום טחון, עגבניות, זיתים ופטרוזיליה. כפית על תערובת גבינת שמנת.