קרוסטיני עם ריקוטה מתוקה, דבש ואגוזי לוז קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Crostini עם ריקוטה מתוקה, דבש אגוזי לוז קלוי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 483 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו באגט, כתום, דבש, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 7 דקות. מתכונים דומים: גזר ספרדי עם שומר, אגוזי לוז קלויים וחומץ יין דבש רכס סלייד, פרושוטו וריקוטה קרוסטיני עם דבש, ו פרושוטו וריקוטה קרוסטיני עם דבש.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מטגן, תנור או גריל לחום בינוני-גבוה .
טוסט הלחם עד חום זהוב קלות משני הצדדים-הלחם צריך להיות פריך אבל עדיין רך מבפנים, לא שביר. תני קצת ריקוטה על כל חתיכה של טוסט.
טפטוף קצת דבש על כל, ולאחר מכן גרידת התפוז מעל צמרות. לפזר את אגוזי לוז על גבי, לשים טריז של פירות על כל טוסט ולסיים עם טפטוף אחר של דבש.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo