קריולה רמולדה
אם יש לכם תיבול המפרץ הישן, צלפים, חזרת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כזה אדיר. נסו Céleri-Rémoulade להשתולל (Rémoulade שורש סלרי), ריזוטו לה קריאולה, ו Espagueti (ספגטי) a la criolla (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את כל החומרים; מכסים ומקררים לפחות 1 שעה או עד 1 שבוע.
Rmoulade הדר: להכין Criolla Rmoulade לפי ההוראות, השמטת צלפים ופטרוזיליה. מערבבים ב 1 כף כוסברה קצוצה, 1/2 כפית קליפת לימון מגוררת, 1 כף מיץ לימון, ו 1 כפית קליפת תפוזים מגוררת. כיסוי וצינה לפי ההוראות.