קריספי פריד-טאקו דגים
המתכון פריכים מטוגן-טאקו דגים מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט מצוין חלב חינם ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. גשו לסופר וקנו פאנקו, מלח כשר, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: טאקו דגים פריכים, טאקו דגים פריך Panko, ו טאקו דגים פריכים עם רוטב חלפיניו.
הוראות
בקערה, להקציף את המיונז עם רוטב הויסין, חמוצים חמוצים ומיץ לימון.
בשקית פלסטיק גדולה resealable, לשלב את הקמח, אבקת שום, אבקת בצל, מלח ופלפל לבן. לאטום את התיק ולנער.
מוסיף את הדגים וללחוץ למעיל.
שים את הביצים ואת panko בקערות רדודות נפרדות. טובלים את הדג בביצה ואז בפנקו.
להעביר את הדג למגש שעווה paperlined.
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את השמן ל-35
מוסיפים חצי מהדגים ומטגנים על חום מתון, הופכים פעם אחת, עד להזהבה, כ -3 דקות.
לנקז את הדג על מגש נייר towellined. חזור עם הדגים הנותרים.
מגישים את הדג בטורטיות, עובר את מיונז הויסין, כרוב, חסה, כוסברה ובצלונים להגשה.