קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

קרם-בו (עוגיות מצופות שוקולד)

קרם-בו (עוגיות מצופות שוקולד)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קרם בו (עוגיות שוקולד מצופה קרם). חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. אם יש לכם סוכר, קקאו שוקולד, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו גלידה בימי ראשון: גלידת עוגיות שוקולד צ'יפס, ביצי שמנת מצופות שוקולד, ו עוגת גלידת תות מצופה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור העוגיות: מחממים התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את הקרקרים, החמאה והפקאנים במעבד מזון. דופק עד החומרים משולבים היטב ואת המרקם הוא כמו חול מגורען.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
קו גיליון אפייה עם נייר קלף וליצור דיסקים 2 אינץ ' ישירות על הסדין. אני בדרך כלל תופס את חותך העוגיות לארוז בקצת תערובת קרקר גרהם בפנים, אז ללטף אותו. זה נותן לעוגיות שלי צורה אחידה נחמדה, אבל אם אין לך שום דבר ביד, אין חוקים נוקשים נגד הפיכתם ביד חופשית. 
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים בתנור עד שהעוגיות פריכות, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים אותם על מדף מגניב לחלוטין לפני הטיפול. שמרו את תבנית האפייה ואת נייר הקלף לשימוש להרכבת הקרם-בו.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
מניחים את הסוכר, מים, ומיץ לימון בסיר קטן להתמוסס לחלוטין על אש נמוכה. מבשלים רק עד מדחום ממתקים קורא 113°; לחלופין, כדי לבדוק אם הסוכר מוכן, בסגנון האסכולה הישנה, פשוט לגרוף כמות קטנטנה של סירופ על כפית ושחרר אותו לאמבט קרח. אם הסירופ מתקרש, הוא מוכן.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בעוד הסוכר מתחמם, מקציפים את החלבונים עם מיקסר חשמלי עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים את הקרם של טרטר וממשיכים להצליף במהירות בינונית. לאחר הסירופ מוכן, בזהירות לאט לטפטף את הסירופ לתוך קערת הערבוב עם חלבוני הביצה בעוד המיקסר פועל. שמור להצליף את הלבנים עד קערת הערבוב הוא מגניב למגע ואת התערובת היא נוקשה ומבריק, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
לגרד את מילוי קרם לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה עגול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
מניחים את העוגיות בחזרה על תבנית האפייה מרופדת בנייר הקלף. בזהירות צינור תל 3 אינץ ' של קרם מילוי על כל עוגייה, מכסה את כל שטח הפנים ולסיים אותו עם שיא בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מניחים את הקרם-בו כמעט סיים במקפיא לילה או לפחות 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
7
כאשר קרם-בו סיים להסתובב במקפיא, אתה יכול להתחיל על ganache. להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מערבבים את השוקולד והשמן בקערה גדולה, ואז מניחים אותו על המים הבוערים. ממיסים את השוקולד ומערבבים מדי פעם עם מרית גומי עד בשילוב יסודי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
השלב הבא הוא קצת מבולגן כי זה דורש ממך לכסות כל עוגייה לחלוטין בשוקולד. טעים אבל מבולגן. הדרך הפשוטה ביותר היא למקם מדף על גבי גיליון האפייה מצופה בנייר קלף ולאחר מכן למקם את הקרם-בו ממש על גבי מדף זה. כשתשפוך את הגנאש על הקרם-בו, הגנאש יטפטף דרך מדף הקירור ואל נייר הקלף. הגנאש צריך להקשיח כמעט במגע עם הקרם-בו הקפוא, יצירת פגז שוקולד נחמד. השתמש במרית כדי להרים את העוגיות ממדף הקירור על מגש הגשה. מקמט את נייר הקלף לניקוי קל כדי שיהיה לך יותר זמן ליהנות מהפינוקים הדביקים האלה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הכי טובה שלי לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.