תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קראמבל תפוחים וגלידת Vanillan. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו את כל קמח המטרה, קינמון טחון, תפוחים סמית סבתא, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קראמבל תפוחים עם גלידה Vanillan, גלידת וניל צ'אי, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה.
הוראות
1
מערבבים שיבולת שועל, 1 כוס סוכר, וקמח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
הוסף חמאה; לשפשף עם קצות האצבעות עד ציפוי מגיע יחד גושים לחים. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
מחממים תנור ל 375°f. ריסוס 13x9x2 אינץ זכוכית צלחת אפייה עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מערבבים תפוחים, מיץ לימון, קינמון, וסוכר חום 1/2 כוס בקערה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
1 שאלוט, מגורר או טחון
תפוח נוסף אופציונלי
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
העברה לצלחת.
6
מפזרים ציפוי מעל.
7
אופים להתפורר עד שהתפוחים רכים וציפוי חום ופריך, כ -55 דקות. מגניב במקצת. כפית חמה להתפורר לתוך קערות.