קרם ביסקוויטים עם בייקון ובצל קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שמנת עם בייקון ובצל קלוי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קצפת, בייקון, אבקת אפייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות בייקון צ'דר, עוגיות בייקון עם חמאת תפוחים קלויה, ו בייקון וביצה עם בצל ופלפלים צלויים במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בצל, עשבי תיבול, ושמן בקערה.
מורחים על תבנית אפייה גדולה, מפזרים מלח ופלפל. צלוי עד מוזהב, ערבוב פעמיים, כ -30 דקות. מגניב. לשמור על טמפרטורת התנור.
מבשלים בייקון במחבת בינונית עד פריך וחום. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר לניקוז.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח בקערה גדולה.
מערבבים בבייקון וחצי תערובת בצל קלויה.
מערבבים בקרם, זורקים רק עד מרכיבים יבשים הם לחים באופן שווה; לא overmix. להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח. ללוש עבור 5 פונה לשלב היטב. צורה לתוך יומן 18 אינץ ' ארוך.
חותכים לרוחב לשמונה עשרה סיבובים בעובי 1 אינץ'. מסדרים סיבובים על תבנית אפייה, מרווחים באופן שווה זה מזה.
מברשת כל עם זיגוג; העליון כל אחד עם כמה תערובת בצל נותרת, לחיצה לדבוק.
אופים ביסקוויטים עד חום זהוב, כ -20 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.