ברוקולי עם גבינת צ'דר " דאנק
ברוקולי עם גבינת צ'דר "דאנק עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, חרדל, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: דאנק גבינה ברוקולי, ברוקולי צ'דר מק וגבינה, ו צ'דר לבן - מק ברוקולי וגבינה.
הוראות
בסיר גדול, עמוק, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה. ממלאים סל קיטור עם ברוקולי, מוסיפים אותו לסיר, מכסים ואדים על חום גבוה עד הברוקולי הוא פריך במכרז, על 5 דקות.
בינתיים, בסיר, להמס את החמאה.
מוסיפים את הקמח ומקציפים על חום גבוה בינוני במשך 2 דקות.
מוסיפים את החלב ואת השמנת ומבשלים, מקציפים, עד מעובה, על 2 דקות.
מוסיפים את החרדל והגבינה ומבשלים על חום נמוך בינוני עד שהגבינה נמסה. מתבלים את הרוטב במלח, מעבירים לקערה ומגישים עם הברוקולי.