קרם חמאת וניל
קרם חמאת וניל עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 242 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו וניל, שוקולד, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד עם קרם חמאת וניל, גלידת וניל עם Rooibos ועוגת חמאה חומה, ו עוגות וניל מתובל w / קרם חמאת קינמון.
הוראות
מבשלים את הסוכר, סירופ תירס, וניל ומים בסיר על חום בינוני עד 245 מעלות F. ב 235 מעלות F לשטוף את הצד של המחבת עם מברשת ספוג במים כדי להסיר גבישי סוכר.
יוצקים את אצווה מבושל לתוך קערת ערבוב ולתת לו להתקרר עד 110 מעלות F. אם גבישי סוכר טופס על גבי אצווה כפי שהוא קירור, מפזרים את גבישי הסוכר בקלילות עם מים כדי לפזר.
ממיסים את החמאה. כאשר תערובת הסוכר מגיע 110 מעלות F, להתחיל את המיקסר במהירות איטית ולהוסיף את הקמח והחמאה. המשך ערבוב עד אצווה הופך חצי מוצק.
יוצקים אצווה על שולחן (בעבר זרועים קמח). לטבול את הידיים לתוך קמח ללוש אצווה עד שהוא רך וקרם. קח חלקים קטנים של אצווה לגלגל אותו לתוך צינור בקוטר 1 אינץ'.
חותכים את הצינור עם סכין חמאה לחתיכות בגודל ביס.
מגלגלים כל חתיכה ומניחים על נייר שעווה. שמור על טמפרטורת החדר (65 עד 75 מעלות F) במשך 4 עד 24 שעות. מעיל את החתיכות עם שוקולד. ניתן לאכול את קרם חמאת וניל מצופה לאחר 24 שעות נוספות.