קרם מאפה קרמל
קרם מאפה קרמל דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 629 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 5. אם יש לכם עמילן תירס, סוכר, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה ריחני כתום, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל, פריך קרמל פריך עם קרם מאפה קרמל שרוף, ו קרמל אגס בצק עלים טארטים.
הוראות
במחבת 10 עד 12 אינץ ' ללא מקל על חום בינוני גבוה, הטיה ומערבבים סוכר עד מומס בצבע ענבר, 8 עד 10 דקות.
יוצקים על גיליון נייר (על 12 על 18 ב.) ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 20 דקות. לקלף רדיד ולשבור קרמל לחתיכות; לשים מעבד מזון או בלנדר מערבולת לתוך אבקה דקה.
שלב חלב ואבקת קרמל במחבת 1 1/2 עד 2 ליטר; מערבבים מעל חום בינוני רק עד הקרמל הוא מומס (זה יהיה ליצור גושים, ואז להמיס; לא להרתיח), 9 עד 10 דקות.
בקערה קטנה, לנצח חלמונים ביצה להתמזג.
מוסיפים עמילן תירס ומקציפים עד לקבלת חלקה.
יוצקים על 1/2 כוס של תערובת חלב חם לתוך חלמונים לטאטא עד מעורבב, ואז לטאטא תערובת חלמון למחבת ומערבבים על חום בינוני גבוה רק עד תערובת שחין ו מתעבה, 3 עד 4 דקות.
לשפשף קרם מאפה דרך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה; להשליך שאריות. מכסים קרם מאפה ומקררים על 1 שעה, או קן קערה במי קרח ומערבבים עד מגניב, על 30 דקות.
בקערה גדולה, עם מערבל במהירות גבוהה, להכות את הקצפת עד שהוא מחזיק פסגות רכות. בעדינות מערבבים את הקצפת לתוך קרם מאפה מגניב.