קרם שוקולד מוס
מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת שמנת פילדלפיה, ציפוי קצפת מגניב, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מוס שוקולד חלב עם Port Ganache וקרם מוקצף Fraîche, מחיאות כפיים סוערות: עוגות נמל שוקולד מתוק, סירופ הפחתת יין פורט, מילוי קרם פרש פטל, מוס שוקולד צרפתי, ו קפה קרם מוס עוגה.
הוראות
שוקולד מיקרוגל על גבוה 45 שניות עד 1 דקה או עד שוקולד נמס לחלוטין כאשר בחש. מגניב במקצת.
מקציפים גבינת שמנת ווניל בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים שוקולד ומרשמלו קרם; לנצח עד מעורבב היטב. מערבבים בעדינות 2 כוסות של ציפוי מוקצף.
צינור שווה לתוך 6 מנות קינוח בודדים או כף לתוך קערת הגשה. למעלה עם הנותרים 1/2 כוס קצפת ציפוי. מקררים כמה שעות או עד שמצוננים.