קרמי פטל קרח פופס
קרמי פטל קרח פופס דורש כ 3 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 97 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך שרבט פטל, תערובת פודינג וניל מיידית, ציפוי מוקצף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 15%. נסו קרמי פטל קרח פופס, בירה קרה קפה לאטה קרח פופס, ו גלידת לימון שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 1 כוס חלב לקערה, ומערבבים בתערובת פודינג. הכה עם מיקסר חשמלי על 2 דקות עד מעובה.
מניחים את החלב שנותר פטל לתוך בלנדר פירה עד חלקה.
יוצקים את רסק פטל לתוך הפודינג, ולהוסיף את ציפוי מוקצף. מערבבים יחד עד incorporated. מוסיפים את השרבט הרך. אתה יכול לערבב את זה לגמרי, או להשאיר את זה מעורבב.
מחלקים את התערובת באופן שווה בין 10 תבניות או כוסות פלסטיק קטנות.
מניחים מקל עץ לתוך כל אחד, להקפיא לפחות 3 שעות.