קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

קרמי Swordfish על אטריות

קרמי Swordfish על אטריות
דג חרב שמנת על אטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1109 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 60 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם שמן זית, פלפל, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: דג חרב ברוטב עגבניות שמנת, Cajun Swordfish עם רוטב Remoulade מהיר, שמנת, ו אטריות שמנת.

הוראות

1
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה. בינתיים, מפזרים swordfish עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
במחבת גדולה, swordfish לטגן בשמן במשך 5-6 דקות או עד אטום. באמצעות כף מחוררת, להעביר לקערה; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה קטנה, לשלב קמח ושמנת עד חלקה; להוסיף למחבת. מערבבים בגבינות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה. מערבבים את הדגים, ירקות ומלח ופלפל הנותרים. מבשלים במשך 5 דקות או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מסננים אטריות; למעלה עם תערובת swordfish.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי