סלט כרוב חריף עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 69 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. . זה מושלם עבור יום העצמאות. לכו לחנות ותביאו פלפל טרי, גזר, בוק צ'וי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו גזר ובוק צ'וי סלט & 13 סלט כרוב.
הוראות
1
מניחים את בוק גזור צ ' וי, מלפפון, גזר, ופלפלים דובדבן לתוך קערת סלט גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
גבינת שמנת צמחית לגינה מופחתת שומן למריחה
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
פרוסות סלמי דקות
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מניחים את פלפלים חלפיניו לתוך קערת העבודה של מעבד מזון, ואז לשפוך חומץ תפוחים, חרדל חום, רוטב סויה, סירופ אגבה. דופק כמה פעמים, ולאחר מכן תהליך במשך כמה שניות כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים את הרוטב על הירקות וזורקים. מקררים מ 1 שעה ללילה. לפני ההגשה, מפזרים זנגביל קלוי ופלפל שחור; לזרוק שוב לשרת.