קרמל רסס תפוחים
קרמל טפטוף תפוחים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 585 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. גשו לסופר וקנו מים, שוקולד צ'יפס, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו תפוחים קרמל עם קוקוס & טפטוף שוקולד, תפוחים קרמל עם קוקוס & טפטוף שוקולד, ו מתוק ומלוח ויסקי קינמון תפוח פקאן קרמל + טפטוף שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
לרסס גיליון עוגיות עם תרסיס בישול שאינו מקל. לשטוף תפוחים על ידי שפשוף בעדינות עם ספוג לשפשף שוחקים וכמה טיפות של דטרגנט צלחת. לשטוף ולייבש היטב; להסיר גזע. לדחוף מקלות לתוך צמרות של תפוחים; להפריש.
ממיסים אפייה וקרמלים קשים עם חמאה ומים בסיר בינוני על אש נמוכה עד חלקה, ערבוב לעתים קרובות. לטבול ולסחרר תפוחים בתערובת קרמל נמס, באמצעות כף להתפשט באופן שווה.
מניחים על מחבת מוכנה ומקררים לפחות 15 דקות או עד ערכות קרמל.
מיקרוגל שוקולד לבן בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה על 60 שניות גבוהות או עד נמס, ערבוב בתדירות גבוהה. תיזהר לא לשרוף שוקולד.
הסר תפוחים מהמקרר. ביד אחת, לאחוז בחוזקה את מקל התפוח. עם היד השנייה, להשתמש כפית לטפטף בעדינות פסים של שוקולד לבן סביב תפוח הקרמל, מסתובב בעדינות או להפוך את התפוח לפי הצורך כדי להגיע כל הדרך מסביב. להחזיר את התפוח למקרר על מינימום של 5 דקות כדי להגדיר שוקולד. חזור עם שוקולד חצי מתוק.