קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

קרפים בטעם שוקו-מנטה קפוא

קרפים בטעם שוקו-מנטה קפוא
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, סוכר, סירופ תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: קרפים קקאו עם מסקרפונה ואוכמניות, קרפים יער שחור קקאו, ו קרפים קקאו עם מילוי תות-בננה.

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים, מכות עם חוט להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
מוסיפים ביצה ומכים היטב; מערבבים 2 כפיות שמן. צינה בלילה לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
3
מעיל התחתון של מחבת 6 " קרפה או מחבת כבדה עם שמן; מקום על חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים 2 כפות הבלילה למחבת; להטות במהירות את המחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה את תחתית המחבת. לבשל 1 דקה או עד crpe ניתן מזועזע רופף מן פאן. הפוך קרפ מעל ומבשלים כ -30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים קרפ על מגבת מטבח כדי להתקרר. חזור עם הבלילה שנותרה. מחסנית קרפים בין גיליונות נייר שעווה כדי למנוע דבק.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
6
פתח וקצוץ 1 חבילה של סוכריות מנטה שוקולד. מקציפים 2 1/2 כוסות שמנת ואבקת סוכר במהירות גבוהה של מערבל חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בעדינות סוכריות מנטה קצוצות. לכסות ולהקפיא 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
כפית 1/3 תערובת קצפת כוס במרכז כל crpe. מקפלים בצד שמאל וימין של כל crpe כלפי מרכז.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
8
מקום, צד התפר למטה, בצלחת להקפיא לפחות 2 שעות.
9
מערבבים סוכריות מנטה שוקולד שנותרו, 1/4 כוס שמנת, וסירופ תירס בסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שהשוקולד נמס, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מנטהשוקולד מנטה
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
הסר מהחום; תן להתקרר מעט.
11
מניחים 2 קרפים על כל צלחת הגשה.
12
רסס רוטב חם על קרפים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
מקשטים, אם תרצה.