קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

קרפים עם אגסים סוכר חום ורוטב פאדג

קרפים עם אגסים סוכר חום ורוטב פאדג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל קרפים עם אגסים סוכר חום ורוטב פאדג. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגסי סוכר חום מוקפצים, סקווש מעדני סוכר צ'ילי-חום עם אגסים, ו עוגת גבינה ללא אופים עם סוכר חום עם אגסים מתובלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חלב, קמח, ביצים, סוכר ומלח בבלנדר. להתמזג עד חלקה, מדי פעם מגרד את הצדדים של בלנדר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים 1 כף חמאה מומסת ומערבבים 30 שניות. מכסים ומקררים את הבלילה קרפ במיכל בלנדר לפחות 1 שעה ועד 4 שעות. הבלילה Reblend 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מחבת nonstick חום עם 8 אינץ ' קוטר התחתון מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מברשת עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
5
יוצקים 1/4 גביע הבלילה למחבת, הטיית מחבת במהירות מעיל התחתון באופן שווה. קוק עד העליון של קרפ מופיע יבש התחתון הוא זהוב, התרופפות הקצוות של קרפ עם מרית, על 45 שניות. הפוך קרפ מעל; לבשל עד כתמים חומים מופיעים בתחתית, על 30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
העברה לצלחת. למעלה עם ניילון נצמד. חזור עם הבלילה שנותרה, מחבת צחצוח עם חמאה יותר לפי הצורך, שכבות קרפים מבושלים בין יריעות של ניילון לעטוף. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם פלסטיק; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קרפיםקרפים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
מברשת אפיית גיליון עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מקום 1 קרפ על תבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מניחים 3 פרוסות של אגסי סוכר חום חמים זה לצד זה על רבע קרפ, המאפשר פרוסות אגס להאריך מעט על קצה קרפ. מקפלים קרפ במחצית על פרוסות אגס.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
11
מניחים 3 פרוסות אגס יותר על קרפ מעל הראשון 3 פרוסות. מקפלים קרפ במחצית על אגסים, ויוצרים צורה משולשת. חזור עם 5 קרפים ופרוסות אגס.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
12
קרפים עם קצת נוזל בישול מאגסים.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
13
קרפים צלוי רק עד מחומם דרך וזהב, צופה מקרוב כדי למנוע שריפה, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
14
העבר לצלחות. סדר כל פרוסות אגס שנותרו על קרפים. אגס כפית בישול נוזל מעל.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
15
מניחים כף גלידה לצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
16
טפטוף עם רוטב פאדג ' חם.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
17
לשרת, עובר רוטב שנותר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau פלר האוט Gaussens בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו