קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

קרפים עם אגסים סוכר חום ורוטב פאדג

קרפים עם אגסים סוכר חום ורוטב פאדג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל קרפים עם אגסים סוכר חום ורוטב פאדג. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגסי סוכר חום מוקפצים, סקווש מעדני סוכר צ'ילי-חום עם אגסים, ו עוגת גבינה ללא אופים עם סוכר חום עם אגסים מתובלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חלב, קמח, ביצים, סוכר ומלח בבלנדר. להתמזג עד חלקה, מדי פעם מגרד את הצדדים של בלנדר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים 1 כף חמאה מומסת ומערבבים 30 שניות. מכסים ומקררים את הבלילה קרפ במיכל בלנדר לפחות 1 שעה ועד 4 שעות. הבלילה Reblend 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מחבת nonstick חום עם 8 אינץ ' קוטר התחתון מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מברשת עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
5
יוצקים 1/4 גביע הבלילה למחבת, הטיית מחבת במהירות מעיל התחתון באופן שווה. קוק עד העליון של קרפ מופיע יבש התחתון הוא זהוב, התרופפות הקצוות של קרפ עם מרית, על 45 שניות. הפוך קרפ מעל; לבשל עד כתמים חומים מופיעים בתחתית, על 30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
העברה לצלחת. למעלה עם ניילון נצמד. חזור עם הבלילה שנותרה, מחבת צחצוח עם חמאה יותר לפי הצורך, שכבות קרפים מבושלים בין יריעות של ניילון לעטוף. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם פלסטיק; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קרפיםקרפים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דַק-דַק-
7
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
מברשת אפיית גיליון עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מקום 1 קרפ על תבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
מניחים 3 פרוסות של אגסי סוכר חום חמים זה לצד זה על רבע קרפ, המאפשר פרוסות אגס להאריך מעט על קצה קרפ. מקפלים קרפ במחצית על פרוסות אגס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
11
מניחים 3 פרוסות אגס יותר על קרפ מעל הראשון 3 פרוסות. מקפלים קרפ במחצית על אגסים, ויוצרים צורה משולשת. חזור עם 5 קרפים ופרוסות אגס.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
12
קרפים עם קצת נוזל בישול מאגסים.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
13
קרפים צלוי רק עד מחומם דרך וזהב, צופה מקרוב כדי למנוע שריפה, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
14
העבר לצלחות. סדר כל פרוסות אגס שנותרו על קרפים. אגס כפית בישול נוזל מעל.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
15
מניחים כף גלידה לצד.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
16
טפטוף עם רוטב פאדג ' חם.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
17
לשרת, עובר רוטב שנותר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau פלר האוט Gaussens בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו