קרקרים גביני של השף ג'ון
הקרקרים הזולים של השף ג'ון עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 26 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. אם יש לך מלח, קמח, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. . נסו הלזניה של השף ג'ון, עוגת הרועים של השף ג'ון, ו קציצות ריקוטה של השף ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום ושומן קל עם שמן צמחי.
מניחים חמאה לקערת ערבוב; מוסיפים גבינת צ ' דר, גבינת פרמזן, פפריקה, פלפל קאיין ומלח.
מערבבים יחד עם החלק האחורי של מרית עד משולב היטב.
מערבבים קמח לתוך תערובת גבינה עם מזלג עד מתפורר.
מפזרים במים קרים, 1 או 2 טיפות בכל פעם, ומערבבים עם מרית עד שהיא מגיעה יחד בבצק שמחזיק את צורתו כאשר סחוט.
העברת בצק למשטח עבודה ולחץ לתוך דיסק עבה, שטוח. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר 30 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מגלגלים את הבצק על משטח עבודה משוריין לבערך 1/8 אינץ'. השתמש חותך פיצה לחתוך רצועות רחבות 1 אינץ מהבצק.
חותכים רצועות לרוחב מלבנים על 1 1/2 אינץ ' ארוך. השתמש בחלק האחורי של שיפוד במבוק כדי ניקוב 5 חורים קטנים לתוך כל קרקר. מסדרים קרקרים על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרקרים הם השחמה פריך, על 15 דקות.
בואו לעמוד על 3 דקות עבור קרקרים להתקרר ולשחרר מן רדיד.
בואו להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.