מאפינס משמש-שקדים
מאפינס משמש-שקדים יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 175 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך קמח, שקדים, חלב חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו בננה-מאפינס שקדים עם Streusel שקדים, אוטיס Spunkmeyer עוגיות פרג שקדים-להפוך מאפינס טעים בבית, ו עוגת שקדים משמש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שימורים ותמצית שקדים בקערה קטנה.
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים קמחים, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה; לעשות גם במרכז התערובת.
מערבבים את הסוכר החום, ביצה, ביצה לבן בקערה בינונית, ומערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים את חלב החמאה, שמן קנולה, קליפת תפוז, וניל, ומערבבים היטב.
מוסיפים לתערובת הקמח, ערבוב רק עד לח.
כף 2 כפות הבלילה לתוך כל 12 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול. מחלקים את תערובת משמש באופן שווה במרכז של כל כוס מאפין (לא להפיץ על הבלילה), העליון עם הבלילה הנותרת.
מפזרים את הבלילה באופן שווה עם 2 כפיות סוכר מגורען ושקדים.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד מאפינס באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. הפעל סכין או מרית סביב הקצה החיצוני של כל כוס מאפין. בזהירות להסיר כל מאפין, ולמקם על מתלה חוט.