ראגו ירקות שורש חמאתיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חמאה שורש ירקות Ragout. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 482 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם גזר לבן, מלח ופלפל, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו שורש ירקות, אגס ערמון ראגו, ירקות Ragoût, ו ראגו ירקות קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 30 שניות.
מוסיפים את הסקווש, גזר, גזר לבן ותפוח אדמה, מכסים ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהירקות בקושי מתרככים, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים את הכרוב, המניה והיין ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות רכים, בערך 10 דקות יותר. מערבבים את שאר 2 כפות חמאה יחד עם פטרוזיליה ועירית. כף רגאוט הירקות מעל קוסקוס ומגישים.