ראובן לוף
לעולם אי אפשר לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את ראובן לוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -14 גרם חלבון , 12 גרם שומן , ובסך הכל 344 קלוריות . תמורת 95 סנט למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . גשו לסופר וקנו מלח, זרעי קימל, רוטב לסלט אלף האיים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 48% , המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את ג'מבו כיכר ראובן , כיכר ראובן בשר וכיכר ראובן של רוז .
הוראות
בקערה מערבבים 2-1/4 כוסות קמח, שמרים, סוכר, חמאה ומלח. מערבבים מים חמים; מערבבים עד שנוצר בצק רך.
מוסיפים את יתרת הקמח במידת הצורך. הופכים על משטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה, כ-4 דקות.
על תבנית משומנת קלות, מרדדים בצק לגודל 14 אינץ'. x 10 אינץ'. מַלבֵּן.
מורחים את הרוטב במרכז שליש הבצק. מעליהם שכבות של בשר בקר, גבינה וכרוב כבוש. יוצרים חתכים מהמילוי ועד לקצוות הבצק במרחק של 1 אינץ' זה מזה משני צידי המילוי. צדדים לסירוגין, מקפלים את הרצועות בזווית על פני המילוי. מכסים את הבצק ומתפיחים במקום חמים למשך 15 דקות.
מברישים בחלבון ביצה ומפזרים זרעי קימל.
אופים ב-400 מעלות למשך 25 דקות או עד להשחמה קלה.
מגישים מיד; מקררים שאריות.